Mel Wallis de Vries

Word jij het nieuwe covermodel?

Fields marked with a * are required

Ben jij een meisje tussen de 11 en 18 jaar? Schrijf je dan in voor de covermodelwedstrijd. Mel en modellenbureau Echtemensen.com zijn op zoek naar een nieuw covermodel. Stel je voor: jouw gezicht op de voorkant van duizenden boeken in heel Nederland en België. Je wint een professionele fotoshoot en je mooiste foto komt op de cover van Mels volgende boek. Daarnaast word je ingeschreven bij modellenbureau Echtemensen.com en je krijgt daar een heuse portfolioshoot! En dat is nog niet alles: je mag als covermodel ook meespelen in de trailer van het boek. Een driedubbele prijs dus!

Wat moet je doen?

1. Vul je gegevens in
2. Upload een foto van jezelf (liefst een portretfoto, dus waar je hele gezicht opstaat)
3. Laat drie vriendinnen weten dat je meedoet door het filmpje van de wedstrijd door te sturen.

Hoe kiest Mel een winnaar?

Je kunt meedoen tot 31 januari 2019. Daarna kiest Mel samen met het modellenbureau Echtemensen.com een winnares uit alle inzendingen. De winnares wordt in februari bekend gemaakt.

P.s.: Vergeet niet de toestemming van je ouders of wettelijk voogd te vragen.

Vul je geboortedatum als volgt in: dag / maand / jaar.

Vul je lengte in centimeters in!

Ik wil meedoen, omdat ...

Let op: op sommige telefoons kan het uploaden van je foto een probleem opleveren. Dan is je foto waarschijnlijk te groot. Probeer het dan op een ander apparaat of maak de foto kleiner.

Stuur deze actie door naar drie vriendinnen zodat ze weten dat je hebt meegedaan aan de covermodelwedstrijd van Mel Wallis de Vries.

We versturen dit berichtje naar je vriendinnen:

Hoi,

Ik heb zojuist meegedaan aan een geweldige wedstrijd om covermodel te worden van het nieuwe boek van Mel Wallis de Vries. Wil jij ook meedoen? Klik dan op deze link en schrijf je in. Wie weet komt jouw foto wel op het volgende boek van Mel Wallis de Vries.

Mel Wallis de Vries Wild

 

Wild is de nieuwste jeugdthriller van de succesvolle schrijfster en vijfvoudig winnares van de Prijs van de Jonge Jury, Mel Wallis de Vries.

Zes jongeren gaan op vakantie. Iedereen verbergt iets. Iedereen is een verdachte. En niet iedereen komt levend terug.

Eindexamenreis naar Spanje. Het lijkt een droom die uitkomt voor een groep van vier meiden en twee jongens. Samen besluiten ze om een nachtje te kamperen in een onherbergzaam natuurgebied. De groep verdwaalt en ze zijn op elkaar aangewezen om te overleven. Naarmate de dagen verstrijken, maken frustratie en angst zich meester van de groep. Hoe kun je overleven als niemand te vertrouwen is?

Lees dit boek en vraag je één ding af als je het uit hebt: Hoe ver zou jij gaan?

Velden met een * zijn verplicht.

Disclaimer: we houden je via email op de hoogte van het verloop van de wedstrijd, nieuwe acties, Mels boeken etc. Over de uitslag van de wedstrijd kan niet gecommuniceerd worden.