Mel Wallis de Vries

Wij zijn op zoek naar jou!

Fields marked with a * are required

Mel is op zoek naar nieuwe modellen en acteurs! Vind jij het leuk om het gezicht van Mels volgende boek te worden? Of wil je in de trailer (filmpje) spelen van dit boek? Schrijf je dan hieronder in. Je hoeft geen ervaring als model of actrice/acteur te hebben. Mel is op zoek naar meisjes met een leuke en open uitstraling tussen de 11 en 18 jaar.

Wat moet je doen?

1. Vul je gegevens in
2. Upload een foto van jezelf (liefst een portretfoto, dus waar je hele gezicht opstaat)
3. Laat drie vriendinnen weten dat je meedoet

Hoe kiest Mel een winnaar?

Je kunt meedoen tot 31 januari 2020. Daarna bekijkt Mel alle inzendingen. De winnaars worden in februari bekend gemaakt.

P.s.: Vergeet niet de toestemming van je ouders of wettelijk voogd te vragen.

Vul je geboortedatum als volgt in: dag / maand / jaar.

Vul je lengte in centimeters in!

Ik wil meedoen, omdat ...

Let op: op sommige telefoons kan het uploaden van je foto een probleem opleveren. Dan is je foto waarschijnlijk te groot. Probeer het dan op een ander apparaat of maak de foto kleiner.

Stuur deze actie door naar drie vriendinnen zodat ze weten dat je hebt meegedaan aan de covermodelwedstrijd van Mel Wallis de Vries.

We versturen dit berichtje naar je vriendinnen:

Hoi,

Sssst, niet verder vertellen, maar je kunt het gezicht worden van het nieuwe boek van Mel Wallis de Vries en een rol in de trailer (filmpje) winnen. Ik doe al mee! Klik nu op deze link om je ook in te schrijven. 

Liefs,

ps. Zwijg is er! Het spannendste boek van dit moment! Lees. Huiver. En zwijg.

Wij zijn de meisjes die het hebben overleefd. Iedereen wil alles van ons weten. Alle gruwelijke details van die avond. Maar we zijn bang. Doodsbang dat wij straks aan de beurt zijn. Als we zwijgen hebben we misschien een kans om dit te overleven.

Bekijk hier het spannende filmpje van Zwijg.

 

Velden met een * zijn verplicht.

Disclaimer: we houden je via email op de hoogte van het verloop van de wedstrijd, nieuwe acties, Mels boeken etc. Over de uitslag van de wedstrijd kan niet gecommuniceerd worden.